Træning i maskiner:

Man kan vælge at træne hele kroppen eller vælge nogle muskelgrupper ud man særlig gerne vil have trænet.


Motionsprogram:

Består enten af træning i maskiner eller konditionstræning eller en kombination af begge dele, alt efter ønske og behov. Det kan fx være et program der tager udgangspunkt i at du skal på en skiferie, eller et almindeligt program der "strammer op" de rigtige steder.


Efter fødsel:

Her lægges vægten på optræning af mavemuskler, bækkenbund samt ryg. Programmet tilpasses de problemer man evt. har pådraget sig i forbindelse med fødsel og graviditet.Konditionsprogram:

Består udelukkende af træning på løbe- og gåbånd, cykler, skimaskine, stepmaskine eller romaskine. Man kan vælge kun at anvende en af tingene eller man kan kombinere to eller flere ting. Man kan også træne intervaltræning, hvor man fx går i 5 min. efterfulgt af løb i 5 min. Du kan få lavet et personligt kondotionsprogram der tager hensyn til din ydeevne.


Rygprogram og optræning:

Består ofte af træning i maskiner, da dette er den aller bedste måde at få stærkere og mere udholdende muskler på. Her gælder det ikke om at have så meget vægt på i øvelserne som muligt, men om at udføre selve bevægelsen.

Styrketræning:

Træningen foregår både i maskiner og også med

frie øvelser med vægtstænger, håndvægte og cable-cross mv. Dette er ligeledes en krævende motionsform.


Mave-balde-lår:

Her lægges vægten på maveøvelser, og benøvelser. Dette er et krævende program og ofte er det en god idé at starte med et motionsprogram, hvor man træner hele kroppen i 6 - 8 uger og derpå gå over til den lidt mere krævende mave-balde-lår træning.


Slanketræning:

Består af træning i maskiner efterfulgt af konditionstræning i mindst 20 min. Det er meget vigtigt at man laver de to typer træning i den rigtige rækkefølge og træner de store muskelgrupper.


Konditionsudstyr:


Græsted Helsestudie har moderne konditionsudstyr (Cybex, USA), hvor man hele tiden kan følge med i hvor langt man fx har løbet, pulsen, kalorieforbrændingen m.v. Løbebånd - cykler - skimaskine (crosstrainer) – romaskine. Der er TV ved konditionsudstyret.


Maskiner:

Vi har nyt TEGA Prestige Line udstyr samt meget velholdte Davidmaskiner - desuden specialbyggede trækapparater, cable-cross, håndvægte, vægtstænger m.v. så du kan træne alle muskelgruper på mange forskellige måder.

Vi har udstyr både til begyndere og de meget øvede.

Lokalerne:

Er lyse og venlige, med behagelig temperatur og udluftning. Omklædningsrummene er dejlige og lyse og vi lægger vægt på, at her altid er rent og pænt. Der er små skabe, hvor du kan opbevare værdigenstande.


Solarie:

Slap af i vores dejlige solarie, 160watt. Solariet er under opsyn og solen er i et lokale, hvor du kan låse døren.www.helsestudie.dk © 1998